please login ...

Beste klant,

Wij hebben de moeilijke beslissing genomen om de naam VITRIN te wijzigen.
Wij dienen deze wijziging door te voeren na ernstige dreiging tot een gerechtelijke procedure van het bedrijf in kwestie indien wij dit niet zouden doen.

Wij hopen dat u begrijpt dat als startende onderneming wij niet de middelen hebben om een potje juridisch te worstelen tegen deze onderneming. Ook vinden wij het belangrijker om onze positieve energie niet te laten opslorpen door negatieve energie. Daarvoor hebben wij onze ongelooflijk getalenteerde professionals terug bij elkaar geroepen om voor u een nieuwe naam te zoeken en een knaller van een logo. :)

Here we go again …
Meer toelichting ? 03 336 88 88

X
NEON, that’s us.

Joris Kerschot
Oprichter en bezieler van het kantoor is Joris Kerschot, erkend vastgoedmakelaar. Na jaren ervaring in de sector vond hij het tijd om zijn visie op de vastgoedwereld los te laten. Een jonge, frisse en dynamische aanpak die het geheel aantrekkelijk maakt. Af en toe telt de verpakking en voor vastgoed is dat zeker het geval. Mariaburg is de thuisbasis voor zijn gezin en de perfecte uitvalsbasis voor zijn project.

Martine Aerts
Bij Neon kun je rekenen op de persoonlijke aanpak van Martine. Ze zorgt voor correcte informatie en een vlotte organisatie. Het kantoor is haar terrein. Met haar steeds brede glimlach en absolute zorg, loopt ook achter de schermen alles perfect.

Bart Van Hoof
Bart timmert mee aan de commerciële groei van Neon Vastgoed en zet steeds zijn klanten op de eerste rij. Service is alles voor Bart, dus een dienstverlenende job als vastgoedmakelaar is op zijn lijf geschreven. Met zijn vrouw en twee kinderen woont hij in Kapellen en kent de regio als zijn broekzak!

You?
Ben je een geboren salesman- of vrouw met een hart voor vastgoed en mensen? En heb je een biv nummer op zak? Lees even https://www.neonvastgoed.be/jobs na en … join us! Stuur je cv en motivatiebrief naar joris@neonvastgoed.be.

We zien elkaar binnenkort.

Tot je dienst,

The NEON Team

NEON VASTGOED - Erkend vastgoedmakelaar BIV 508742 - Belgie

wil je iets kopen ?
of wil je iets huren ?
NEON vastgoed op IMMOSCOOP
login !
©
X
...
uw gegevens : ( * verplichte velden )

voornaam *

naam *

straat

nr

bus

gemeente

postcode

mail *

gsm *

uw vraag :

controle : herhaal de VETTE woorden :

goed 13 fluo :

©2012-
---===*===---
neonvastgoed.be is based upon the Morphologies framework
an ongoing digital publishing project / work-in-progress (2005-)
by Jan Mast
All content © NEON vastgoed and the authors under a CC BY-NC-ND 3.0
Concept & code © Jan Mast under a CC BY-NC-ND 3.0.
Graphic design by Jan Mast
With the support of LICHTMACHINE agency
( gui site 1.6f + gui cms 2.8e + framework 5.0k + b 16052014 + svn 2115 )
Dear visitor, your browser is outdated and therefor not supported. To get the best experience using this site and the internet in general we recommend you to upgrade to one of the following modern and secure browsers :

Google Chrome ( pc | mac | linux )

Mozilla Firefox ( pc | mac | linux )

Internet Explorer ( pc )
continue ...
Database exception : "db not connected". please notify us via info at lightmachine info